suck.

dagen började kanon,tävling med Thom :P kom 2a på staffeten med 26lag.
sen kasta freesbee.
kul kul,äta taco.

sen sätta sig med körkortsboken och leka så. Pappa klagade på frågorna på testet och man kan säga citerat,hur fan kan de ha så ologiska frågor. vilket jag håller med om.
sen fick vi fel på en fråga som vi hade rätt på.för vi slog upp de i boken och det stog med stora bokstäver hur jävla rätt vi hade..suck hatar körskolan mer och mer Xp
fundera nästan på att sluta snart :/
började bra med micke som lärare,men sen fick man johan ,då blev allt piss XP
finns nog ingen man känner så stort förakt för,skälla ut en för man svarar enformmit..suck.

ska nog gå och hänga mig nu..eller kanske dricka tee..väljer nog de sista.


me.

Hmm tuff dag,trist skola,,sen hårt träningspass ..that makes my day.  måste börja hitta på aktiviteter för att underhålla mig själv.  Gitarren blev mitt första offer..lärde mig james bond Låten.  sen sjunga med till metallica nu..DIE DIE DIE DIE..Motherfucker die by my hand i creep across the land killing first born man. bättre kan de knappt bli.jo med min stämma till så. (not)  Omg a not joke your so funny. (not)    detta betyder att jag inte har något specielt att skriva om,insperationen är noll.  men att skriva utan att tänka verka jag uppenbarligen har en talang för.  får utveckla detta vidare med en roman eller två.
förresten har jag redan en jag skriver..kom till sidan 34sen så orkade jag inte mer Xp ..så den få ligga vid sidan om ett par år .Xp

back in black again

gör comeback i bloggvärlden för femtielfte gången..herregud..

fick tips på inspirerande saker att skriva.

bay watch comeback är ett måste tycker jag..fast kanske några kilo tyngre fast de förbättre sim egenskaperna för fett flytter ju. fast pam har ju figuren kvar och även sina två flytbojar.
vissligen kanske david hasslehof looking for the freedom på stranden igen.

sedan europa parlaments valet tycker jag även är klart att diskuteras vidare, tycker vi få sätta in de tunga gardet ,robert gustafsson,tycker politik är så tråkigt ibland att de kanske behöver livas upp lite..vote robert!

hmm svårt nu börja de ta slut på tips..ehm..eget insiativ..vad tycker ni om nord koreas kärnvapen provning? tror kim sung II bara försöker kompensera sin lilla sushi rulle.
 
sedan till sist  ..vem kan slå filip och fredrik? jo mike tyson

tack och hej ..thank you all!


RSS 2.0